• Καλώς ήρθατε στο Κάμπινγκ Κρυονέρι

    Το Κάμπινγκ Κρυονέρι πληροί όλες τις προδιαγραφές λειτουργιών που ορίζει ο ΕΟΤ και σε συνδυασμό με τις παροχές που διαθέτει στους επισκέπτες του είναι η καλύτερη επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές στην περιοχή της Μαρώνειας.

Κάμπινγκ

Καλώς ήρθατε στο Κάμπινγκ Κρυονέρι στο όμορφο Κρυονέρι Προσκυνητών του δήμου Μαρώνειας-Σαπών στη Ροδόπη! Μέσα σε μια καταπράσινη και ήσυχη τοποθεσία έκτασης 10 στρεμμάτων, και μόλις σε απόσταση 300 μέτρων από τη παραλία, το Κάμπινγκ Κρυονέρι σας περιμένει για να χαρίσει ξέγνοιαστες και χαρούμενες διακοπές σε εσάς και την παρέα ή την οικογένεια σας! Είναι το μοναδικό στη περιοχή που διαθέτει σήμα ΕΟΤ και παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να περάσετε όμορφες και ξεκούραστες διακοπές.

Το Κάμπινγκ Κρυονέρι πληροί όλες τις προδιαγραφές λειτουργιών που ορίζει ο ΕΟΤ και σε συνδυασμό με τις παροχές που διαθέτει στους επισκέπτες του είναι η καλύτερη επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές στην περιοχή της Μαρώνειας. Διαθέτει 56 θέσεις για τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα και σκηνές, σε έναν ευρύχωρο και άνετο χώρο που σας υπόσχεται γαλήνη και ηρεμία σε όλη τη διάρκεια των διακοπών σας.

Οι παροχές του Κάμπινγκ καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες των επισκεπτών του και περιλαμβάνουν ζεστό νερό όλη τη διάρκεια της ημέρας, ηλεκτρικό ρεύμα σε κάθε θέση, ηλεκτρικές κουζίνες, κοινόχρηστο ψυγείο καθώς και πλυντήρια ρούχων. Στο camping υπάρχουν επίσης όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές για εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ, τόσο με ράμπες πρόσβασης στους χώρους αλλά και με ειδικά διαμορφωμένα WC για άνδρες και γυναίκες. Στο χώρο του Κάμπινγκ λειτουργεί και παραδοσιακό καφενείο – ουζερί όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας ή ακόμα να γευματίσετε δοκιμάζοντας ψητά, σαλάτες, σνακ αλλά και παγωμένη μπύρα! Φυσικά, Wi-Fi για τους κατασκηνωτές μας!

Οι μικροί μας φίλοι είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσουν καθώς το Κάμπινγκ Κρυονέρι διαθέτει οργανωμένη παιδική χαρά, με φιλέ βόλεϊ και μίνι εστίες ποδοσφαίρου. Τέλος στο χώρο υπάρχει πλήρως οργανωμένο ιατρείο για περιπτώσεις ανάγκης, καθώς και μίνι μάρκετ από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε ψωμί, γαλακτοκομικά, παγωτά, προϊόντα πρώτης ανάγκης κ.α.